Vinterjul

Någon timme ”till skänks”. Skulle kört till Malmö och hämtat barn-barnbarnsfamiljen som kommer från Trondheim. Men det blev 2 tim försenat.

Det är kallt och jobbigt för många. Men vilka härliga vinterdagar det har varit. Att se glada hästar och föl  galoppera och leka i pudersnö, det är något särskilt. Och vintern tycks fortsätta.

Besöken på den här bloggen har tagit sig något de senaste månaderna. Ofta undrar man vilka ni är. Och faktiskt skulle man önska att ni tog del av min bok, Mat-klimat-miljö. Det är nu ett drygt år sedan jag började skriva den. Den har inte blivit inaktuell på någon punkt, vilket känns bra att kunna notera. Det är snarare tvärtom att det jag skrev har besannats.  www.litenupplaga.se/641

Men kanske framför allt skulle jag önska att en del av bokens budskap togs upp och kom in i diskussionen T ex att kortsiktighet är olönsamt samtidigt som det är dåligt för både ekologisk funktion och uthållighet.

Nåväl, nu önskar jag alla en God Jul.

Så får vi se hur det blir med bloggen. ”Jobb är kul – också om jul” skrev jag till en kollega. Och då är frågan: är detta jobb?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: